• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2019

18:31

KIKS HELSINKIJA PRED ZVEZDU! Finci poklekli u 93. minutu, crveno-beli videli od koga moraju da se čuvaju!

Fudbal

KIKS HELSINKIJA PRED ZVEZDU! Finci poklekli u 93. minutu, crveno-beli videli od koga moraju da se čuvaju!

Podeli vest

Fudbaleri Helsinkija odigrali su 1:1 u protiv Ilvesa u 17. kolu tamošnje lige i tako propustili priliku da se primaknu prvoplasiranom rivalu. Ekipa koja ove srede stiže na "Marakanu" imala je "u džepu" pobedu sve do 93. minuta

Ekipa Ilvesa trenutno je prvoplasirani tim na tabeli, ali je na ovom meču bila jako blizu da tu poziciju pokvari. Međutim, domaći su se spasili u poslednjem minutu iz penala.

ZVEZDA OSLABLJENA PROTIV FINACA! Šampion Srbije poslao spisak UEFA, problemi u napadu!

Žestok udarac za Helsinki, koji bi mogao malo da poljulja redove šampiona Finske. A, imao je u rukama tri boda, koja bi ga izjednačila sa Ilvesom, timom koji je bio na prvom mestu tabele do ovog kola.

Pažnju crveno-belih na ovom meču zaslužio je napadač finskog šampiona Riku Riski, koji je postigao jedini gol na utakmici u 55. minutu. Međutim, „devetka“ Helsinkija je pre nekoliko dana u Toršavnu postigla dva pogotka za plavo-bele, posle posta od tri utakmice, tako da je uhvatio ritam koji bi morao da izazove oprez u taboru srpskog prvaka.

Međutim, odgovor je stigao tek u 93. minutu kada je sa bele tačke bio precizan Ala-Milimaki i domaćima doneo bod. 

Utakmica između Crvene zvezde i Helsinkija igra se ove srede od 20.45 u Beogradu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija