• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.07.2019

07:15

(FOTO) ENGLEZI TERAJU MATIĆA IZ MANČESTERA! Navijači Junajteda besni na Srbina!

Fudbal

(FOTO) ENGLEZI TERAJU MATIĆA IZ MANČESTERA! Navijači Junajteda besni na Srbina!

Podeli vest

Naš reprezentativac Nemanja Matić bio je jedan od miljenika navijača Mančester junajteda, ali se sada ploča okrenula. Srbin je nosio kapitensku traku na prijateljskom meču protiv Intera, ali ni to nije pomoglo da izbegne velike kritike Engleza

Navijači Junajteda nisu bili zadovoljni igrom srpskog veziste na pripremnom meču protiv Intera, pa su ga izviždali kada je napuštao igru.

"CRVENI ĐAVOLI" BOLJI OD INTERA! Matić nosi traku, svet video Junajtedove klince!

Međutim, tu nije bio kraj jer su posle meča krenuli da sipaju salve uvreda na račun Matića koga više ne žele da gledaju u svom timu.

"Čim je Matić izašao, odmah smo igrali bolje", "Matić je najsporiji igrač na svetu", "Nemanja treba da ide iz Junajteda"... bili su samo neki od komentara.

 

 

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milovan

pre 4 godine

Pa i jeste spor do bola.I tako je u sportu. Dodje vreme i odlazis.Ima klubova gde on moze jos igrati. Ali u velikim klubovima treba trcati i pretrcati 12 kilometara na utakmici. A ovi nasi,nemogu ni 5.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija