• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2019

11:53

JUNACI TRIJUMFA CRNO-BELIH! Tošić: Suma će biti jedan od nosilaca naše igre! Sadik: Bilo je baš vruće!

Fudbal

JUNACI TRIJUMFA CRNO-BELIH! Tošić: Suma će biti jedan od nosilaca naše igre! Sadik: Bilo je baš vruće!

Podeli vest

Najiskusniji fudbaler Partizana Zoran Tošić, strelac pobedonoskog gola protiv Inđije (1:0) na startu Superlige, kaže da se nada da će i u narednom periodu uspešno sarađivati sa saigračem i asistentom Sejdubom Sumom

Suma je driblinzima prošao pored nekoliko čuvara i lucidno asistirao bivšem reprezentativcu Srbije za jedini pogodak u 27. minutu.

- Lepa akcija, Suma je odlično prošao i asistirao. Imali smo dosta šansi u poluvremenu, šteta što ranije nismo obezbedili veće vođstvo i mirnije završili utakmicu. Verujem da ćemo i dalje dobro sarađivati i da će Suma biti jedan od nosilaca naše igre -  rekao je Tošić za klupski sajt.

Tošić je uveren da će "proraditi" i centarfor Umar Sadik, pojačanje iz italijanske Rome.

- Sadik je još u fazi privikavanja i upoznavanja. Imao nekoliko lepih poigravanja i šansi, ali doći će i golovi.

Prema njegovim rečima, crno-beli još uvek nisu maksimalno pripremljeni jer je tek početak prvenstva.

- Ove prve utakmice su uvek najteže jer su takmičarske, bodovi se lako gube, a tek ulazimo u njih posle perioda priprema na kojima se radi po drugom modelu. Sigurno da ćemo izgledati bolje kako vreme bude odmicalo.

KVOTA 5.906 NA STARTU LINGLONG SUPERLIGE! "Prelazi" na tri utakmice na početku šampionata!

MORALI SMO RANIJE DA REŠIMO MEČ! Milošević zadovoljan zbog pobede, ali brine zbog tri vezana gostovanja!

Tošić veruje u novi trijumf, na gostovanju velškoj ekipi Konah Kvej u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

- Očekivali smo odlazak u Škotsku, ali idemo u Vels. Znamo kako treba igrati sa ostrvskim ekipama. Spremni smo za utakmicu i uveren u pozitivan rezultat - optimista je Tošić.

Foto: Starsportphoto

 



Njegov saigrač Sejduba Suma naglašava da u njemu postoji velika želja za napretkom u igri.

- Drago mi je da se to već vidi na terenu. Prva utakmica u prvenstvu je uvek teška, dobro smo odigrali i uzeli odmah u startu tri boda. Bila je velika vrućina i uopšte nije bilo lako ni meni ni saigračima u prvom poluvremenu, ali kako je vreme odmicalo mogu biti zadovoljan i svojom igrom posle dugo vremena -  rekao je Suma i poručio da u Velsu sve zavisi od Partizana.

Nigerijac Sadik žali što nije postigao gol na zvaničnom debiju za Partizan u Inđiji.

- Iskreno, nikada nisam igrao na sličnim terenima, ali igrač mora da se brzo prilagodi i da maksimum. Inđija je upravo u igri pokazala ono što smo kroz analizu očekivali, a meni ostaje samo žal što nisam postigao gol. To bi značilo dodatno za moje samopouzdanje, ali mi je pre svega važno da sam dobio podršku od publike, svojih saigrača i stručnog štaba i da oni veruju u mene -  zaključio je on.

Partizan u sredu putuje u Vels, a meč u Rilu na programu je dan kasnije od 19.30.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija