• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.07.2019

22:31

TRENER ZVEZDINOG RIVALA POBEDIO SMRT - BUKVALNO! Neverovatna priča stratega Kopenhagena!

Fudbal

TRENER ZVEZDINOG RIVALA POBEDIO SMRT - BUKVALNO! Neverovatna priča stratega Kopenhagena!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde (ukoliko eliminišu Helsinki) igraće najverovatnije protiv danskog šampiona Kopenhagena koji sa klupe predvodi čovek koji je bukvalno pobedio smrt

Stale Solbaken, Norvežanin koji uspešno vodi ekipu Kopenhagena nekada je bio proslavljeni fudbaler. U Kopenhagenu je proveo tri mandata, jedan kao igrač i druga dva kao trener. Upravo je tokom tog igračkog boravka 2001. godine doživeo infarkt, posle kog ga je zadesila i klinička smrt. Sedam minuta j ebio van okvira "ovog" sveta.

(VIDEO/FOTO) "ZVEZDAŠI" ODLEPILI ZA SEKSI TATJANOM! Zbog prezgodne plavuše navijači traže sezonsku za konferencije crveno-belih!

Ipak, Solbaken se nije predao i vratio se u svet živih, naravno, uz svesrdnu pomoć lekara.

Podsetimo, Crvena zvezda je uspela da izbegne Ajaks, ali ne i Kopenhagen. Ukoliko eliminišu Dance crveno-beli će preuzeti status nosioca, ali svakako da je težak put pred šampionom Srbije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija