• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.07.2019

18:10

HELSINKI KOMBINOVAO PRED ZVEZDU, PA PROSUO BODOVE PROTIV "FENJERAŠA"! Finci četvrti vezani meč bez pobede, crveno-beli nemaju čega da se plaše!

Fudbal

HELSINKI KOMBINOVAO PRED ZVEZDU, PA PROSUO BODOVE PROTIV "FENJERAŠA"! Finci četvrti vezani meč bez pobede, crveno-beli nemaju čega da se plaše!

Podeli vest

Fudbaleri Helsinkija ponovo su kiksnuli u domaćem šampionatu. Ovoga puta na domaćem terenu nisu uspeli da savladaju VPS (1:1) i tako ostali na deobi petog mesta pred duel sa Crvenom zvezdom

Šampion Finske nastavio je da posrće pa je tako i na četvrtom vezanom meču ostao bez pobede. Posle 2:2 protiv Toršavna, te remija (1:1) sa Ilvesom, pa poraza od Crvene zvezde (0:2), usledio je novi loš rezultat za Helsinki.

ZNA SE KO SUDI ZVEZDI U HELSINKIJU! Nikada nije delio pravdu nekom srpskog klubu!

Ovoga puta nisu ni na domaćem terenu uspeli da dođu do tri boda jer je VPS propisno namučio šampiona, koji je morao da spašava živu glavu i nekako dođe do jednog boda. Ekipa koja je trenutno poslednja na tabeli uspela je da "uzme meru" aktuelnom prvaku.

Kombinovao je trener Toni Koskela, koji je meč počeo sa nekoliko rezervista, ne bi li sačuvao najbolje igrače za revanš sa crveno-belima, ali mu se to obilo o glavu. Gosti su u nadokandi prvog poluvremena poveli iz penala golom Alajna Ebvilija, ali je po početku drugog poluvremena, tačnije u 54. minutu Tim Vairinen uspeo da izjednači i već tada postavi konačan rezultat.

Da stvar bude gora po Helsinki, Ilves je u nadokadni došao do pobede nad Honkom pa je sada pobegao aktuelnom šampionu za pet bodova i još ima dva meča manje. Očigledno da ovo nije sezona HJK-a, koji se sada bori da ostane na poziciji koja vodi u plej-of domaćeg šampionata.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija