• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.07.2019

22:18

(VIDEO) SRBIN SRUŠIO CRNGORCE! Bivši reprezentativac Srbije het-trikom ispratio Nikšićane, ispao Ivićev Makabi!

Fudbal

(VIDEO) SRBIN SRUŠIO CRNGORCE! Bivši reprezentativac Srbije het-trikom ispratio Nikšićane, ispao Ivićev Makabi!

Podeli vest

Fudbaleri Apoela prošli su u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona zahvaljujući pobedi na svom terenu protiv Sutjeske iz Nikšića sa 3:0. Sva tri gola postigao je nekadašnji reprezentativac Srbije Andrija Pavlović

Šampion Kipra potvrdio je pobedu od 1:0 u Nikšiću i tako na odličan način u Nikoziji utabala put ka trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. 

OČEKUJEM DRUGAČIJI HELSINKI! Milojević pred revanš sa Fincima govorio i o Darku Lazoviću!

Junak pobede Apoela bio je povremeni reprezentativac Srbije i nekadašnji igrač Čukaričkog Andrija Pavlović koji je postigao sva tri gola za svoj tim. Pogađao je u 13. minutu pa 25. i za konačan rezultat u 66. Do 71. minutu igrao je i doskorašnji štoper Crvene zvezde Vujadin Savić, a ceo meč na terenu proveo je još jedan Srbin, Uroš Matić.

Makabi iz Tel Aviva nije bio tako uspešan pa je eliminisan od rumunskog Kluža. Posle poraza na gostovanju od 1:0, ekipa našeg trenera Vladimira Ivića odigrala je samo 2:2 u Izrealu pa će takmičenje nastaviti u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Takođe, plasman dalje osvratio je i škotski šampion Seltik posle 5:0 protiv Nome Kaljua iz Estonije na svom terenu, slavio je i na gostovanju sa 2:0 i tako potvrdio plasman u narednu fazu u koju će i Dinamo iz Zagreba kome nije bilo teško da posle 2:0 u Gruziji, savlada Saburtalo i kod kuće sa 3:0. 

Najzanimljivije je bilo u Švajcarskoj na meču Bazela i PSV-a. Holanđani nisu uspeli da odbrane 3:2 sa domaćeg terena pa su se porazom od 2:1 oprostili od Lige šampiona. Ferencvaroš je posle 3:1 u Budimpešti, odigrao 1:1 na Malti i prošao dalje.

Za kraj večeri Olimpijakos je sa ubedljivih 3:0 ostvario plasman u treće kolo pobedom nad Plzenom sa 3:0 posle 0:0 u Češkoj. Nekadašnji igrač Radničkog iz Niša Lazar Ranđelović igrao je od 85. minuta.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija