• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2019

18:52

RAĐA JE ŠOKIRAO SVE! Nećete verovati gde je Najngolan odlučio da nastavi karijeru!

Fudbal

RAĐA JE ŠOKIRAO SVE! Nećete verovati gde je Najngolan odlučio da nastavi karijeru!

Podeli vest

Nestašni momak italijanskog fudbala Rađa Najngolan odlučio je da se vrati u Kaljari, prenose mediji na Apeninskom poluostrvu

Belgijski reprezentativac je bio član kluba sa Sardinije u periodu od 2010. do 2014. godine, a u prethodnih pola decenije nastupao je za Romu i Inter.

Činilo se da će nakon prelaska u Romu njegova karijera ići samo uzlaznom putanjom, ali je prelskom u Inter prošlog leta krenuo pravi sunovrat za igrača poznatog po nedisciplini.

Kako se navodi, dogovor između Intera i Kaljarija je blizu realizacije, pa bi uskoro belgijski vezista trebalo da bude promovisan u novom klubu.

Fudbaler poznat po burnom temperamentu i neobičnom imidžu je prethodno odbio ponude Sampdorije i Fiorentine.

Kaljari je prethodnu sezonu završio na 15. mestu sa svega tri boda više od Empolija koji je eliminisan u niži rang.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija