• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.08.2019

17:23

BUKTI RAT U SUPERLIGI! Radnički oduvao "grobare", pa ŽESTOKO PROZVAO Partizan!

Fudbal

BUKTI RAT U SUPERLIGI! Radnički oduvao "grobare", pa ŽESTOKO PROZVAO Partizan!

Podeli vest

Uprava Radničkog iz Niša uzvratila je na optužbe navijača Partizana da je utakmica između Crvene zvezde i niškog kluba u drugom kolu Superlige nameštena.

Podsećanja radi, navijači Partizana su to poručili transparentom sa tribine, prozvali i UEFA i Zvezdu i Partizan tokom meča sa Konahs Ki Nomadsima (3:0).

- Prijateljski meč u nacionalnom šampionatu. Kopiladi iz UEFA pogledajte utakmicu Crvena zvezda - Radnički, pisalo je na transparentu Grobara.

Zvezda je u spomenutom meču pobedila sa 2:0 na svom stadionu, golove su dali Milan Pavkov i Ben, a u Radničkom optužbe sa tribina stadiona u Humskoj vide kao kompliment.

- Ono što je napisano na transparentu i ono što izjavljuju pojedinci iz Partizana, za Radnički je samo kompliment, nikako nešto drugo. Shvatamo da bi oni bili mirni jedino da je Radnički savladao Crvenu zvezdu. Koliko je to bilo realno, pitam se? Zvezda je najbolji i najuspešniji srpski klub, a mi smo na kraju prošle sezone dokazali da smo odmah uz tu najuspešniju Zvezdu, a mnogo bolji i po rezultatima i plasmanu od Partizana - rekao je Dragan Marković, vd predsednika Radničkog za Južne vesti.

(FOTO) GADOVI IZ UEFA...Navijači Partizana brutalno prozvali Zvezdu i Radnički!

On ističe da klub iz Humske na ovaj način samo traži alibi jer je Radnički prošlu sezonu završio na drugom mestu iza Zvezde, a ispred Partizana.

- Najnovije spinovanje FK Partizan pokazuje samo da su oni već na samom početku domaćeg prvenstva počeli da traže alibi za svoje buduće neuspehe. Sve ovo ukazuje da je za pojedince u Partizanu regularna i poštena samo ona utakmica koju Radnički ili Crvena zvezda izgube. I da su u velikom problemu kada igraju ova dva tima, jer ne znaju koga bi više kritikovali - dodao je Marković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sud Strasni

pre 4 godine

Alo ba svinjformer, pa vi prevazilazite i onu svinjsku glavu od glavnog urednika, onu nadrogiranu i nalokanu svinju. Jebem ja vama svima skupa mater u usta smrdljiva, a narocito jebem ceo zenski deo familije svinjskoj nadrogiranoj faci i njegovom guruu. Vi cete semenke da prodajete kad narod ustane, krv vam kurvinu jebem!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija