• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.08.2019

15:07

TURCI ODLEPILI ZA SRBIMA! Posle Kolarova Fener dovodi srpski tandem iz Benfike!

Fudbal

TURCI ODLEPILI ZA SRBIMA! Posle Kolarova Fener dovodi srpski tandem iz Benfike!

Podeli vest

Srpski tandem iz Benfike Ljubomir Fejsa - Andrija Živković mogao bi Lisabon da zameni za Istanbul i pređe u redove Fenerbahčea, prenosi portugalska "Bola"

Plan čelnika turskog kluba je da Živkovića dovedu na jednogodišnju pozajmicu, a Fejsu plate oko tri miliona evra.

Živković nije u prvom planu u lisabonskom velikanu i tu činjenicu namerava da iskoristi Fenerbahče, koji već duže vreme hoće Fejsu.

KAPITEN "ORLOVA" MENJA KLUB! Kolarov napustio Rim i krenuo put Turske!

(VIDEO) OZBILJNO SE NAMEĆE! Kolarov postigao GOLČINU!



Pored njih, od ranije na meti kluba iz Istanbula je još jedan Srbin - Aleksandar Kolarov i sa kojim je već napravljen dogovor, ali Roma još uvek zateže u pregovorima.

Sa pomenutom trojkom Fenerbahče želi da napravi malu koloniju Srba u Istanbulu, sličnoj onoj iz košarkaške sekcije gde su trener Željko Obradović i igrač Nikola Kalinić, do skoro je bio i Marko Gudurić koji je ranije nasledio Bogdana Bogdanovića.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija