• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.08.2019

23:31

NIJE BILO PLJAČKE! Trener Kopenhagena mrtav ladan: Sudija je bio OK!

Fudbal

NIJE BILO PLJAČKE! Trener Kopenhagena mrtav ladan: Sudija je bio OK!

Podeli vest

Trener Kopenhagena Stale Solbaken rekao je da sudija Tijago Martins nije favorizovao njegov tim, ali da je bilo situacija kada je oštetio obe strane

Zvezda i Kopenhagen remizirali su u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a finiš meča su obeležile dve sudijske odluke koje nisu išle na ruku domaćina.

- Ne želim ništa da pričam o penalima dok ne vidim snimke. Slažem se da je Zvezda bila za nijansu bolja, postigla je pogodak u pravom trenutku. Imali su jednu ili dve šanse više od nas. U svakom slučaju nije bila pljačka - poručio je Solbekin.

Ovaj Norvežanin je pohvalio atmosferu na stadionu "Rajko Mitić" i Zvezdine igrače, ali je podsetio da su njegovom timu nedostajali pojedini važni fudbaleri.

- Atmosefa na stadionu je bila odlična, sjajno iskustvo za moje mlade igrače. Sudika je bio ok, bilo je situacija kada je oštetio obe ekipe, ali nije nikoga favorizovao. Nedostajalo nam je nekoliko važnih igrača koji su povređeni. Zvezda je više imala loptu, ali nije imala velike prilike. Zvezda je odličan tim sa sjanim trenerom i veoma dobrim pojedincima - rekao je Solbekin.

Norvežanin je priznao da ga je iznenadila odluka kolege Milojevića da Ben ne počne meč.

- Očekivali smo da ce igrati Ben, ali verovatno je Zvezda želela fizički da pojača desnu stranu.
Zvezda je bila favorit pre prvog meča, sada su šanse 50-50. Ovo ne menja mnogo toga. Na Markanu može svašta da se desi, Zvezdi je dovoljan jedan gol za prolazak
- naveo je trener gostiju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija