• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

07.08.2019

16:40

PLATIO 400.000 FUNTI SAMO DA BI OTIŠAO IZ KLUBA! Evo zašto Lukaku odbija treninge!

Fudbal

PLATIO 400.000 FUNTI SAMO DA BI OTIŠAO IZ KLUBA! Evo zašto Lukaku odbija treninge!

Podeli vest

Menadžer Federiko Pastorelo, zastupnik napadača Mančester Junajteda Romelua Lukakua, doputovao je u Englesku da reši status Belgijanca i izdejstvuje transfer u Juventus ili Inter

Kako prenosi "Skaj sport" Lukaku se nalazi u domovini i trenira sa mlađim selekcijama Anderlehta, klubom u kome je ponikao, i čeka dozvolu Junajteda za odlazak.

KAKAV UDARAC PO DŽEPU! Lukaku i jedan propušteni trening od 400.000 funti!

Snažni fudbaler je čak odbio da se priključi i trenira sa timom Olea Gunara Solskjera, zbog čega mu preti kazna do čak 400.000 funti, sve jer insistira na transferu na Apenine.


Lukaku je već dogovorio lične uslove sa Juventusom i Interom, ali Junajted ne želi da popusti i zahteva 85 miliona za obeštećenje, što velikani iz Torina i Milana nemaju nameru da plate.

Belgijancu se ide sa Old Traforda, gde se nije najbolje snašao, iako je dao 42 gola na 96 utakmica.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija