• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2019

15:53

TRKA S VREMENOM! Živković čeka vesti s Ostrva!

Fudbal

TRKA S VREMENOM! Živković čeka vesti s Ostrva!

Podeli vest

Andrija Živković je najverovatnije ovog leta napustiti redove Benfike samo je pitanje gde će nastaviti karijeru


Turski mediji spekulišu o Fenerbahčeu, dok Portugalci  pišu da na Lužu čekaju poziv iz Engleske. O Žogo tvrdi da se nekoliko ostrvskih klubova - među njima i jedan iz Čempionšipa - ozbiljno interesuju za Živkovića i da se samo čeka konkretna ponuda.

Jasno je da Benfika neće dobiti obeštećenje od 60.000.000 evra koliko stoji u otkupnoj klauzuli, mada se pominjala suma od 35.000.000 evra.

TURCI ODLEPILI ZA SRBIMA! Posle Kolarova Fener dovodi srpski tandem iz Benfike!

KAKO JE ŠAPONJIĆ DOŠAO U ATLETIKO? Ključni čovek za transfer - Jan Oblak!


Prelazni rok u Engleskoj završava se u četvrtak u 18 sati po srednjoevropskom vremenu. Ukoliko Srbin ne završi u Engleskoj, to će sigurno obradovati Fenerbahče.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija