• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.08.2019

15:46

(VIDEO) NEKE STVARI SE JEDNOSTAVNO NE MENJAJU! Šampionski ples Sitija i istorijska petarda za početak odbrane titule!

Fudbal

(VIDEO) NEKE STVARI SE JEDNOSTAVNO NE MENJAJU! Šampionski ples Sitija i istorijska petarda za početak odbrane titule!

Podeli vest

Fudbaleri Mančester sitija savladali su Vest Hem u prvom kolu Premijer lige u Londonu sa ubedljivih 5:0. Ekipa Pepa Gvardiole započela je odbranu titule na sjajan način

"Građani" su u odbranu još jedne titule Premijer lige krenuli na jako impresivan način. Ubedljiva pobeda na samom startu sigurno da je poslala jasan znak konkurentima šta ih čeka ove sezone ukoliko žele da sa trona skinu nemilosrdni Siti.

JAKE REČI! Poketino: Ove sezone idemo na titulu!

Pravi junak pobede bio je Rahim Sterling koji je postigao het-trik i pokazao da će i ovo biti njegova godina. Englez je pogađao u 51. pa 75. i na kraju za potvrdu ubedljivog trijumfa u 91. minutu meča. Pored njega golove su postigli Gabrijel Žesus u 25. kao i Serhio Aguero u 86. iz penala.

Meč u Londonu ostaće upamćen i po prvom korišćenju VAR tehnologije u istoriji Premijer lige i to dva puta. Prvi put je zbog ofsajda poništen gol Gabrijela Žesusa, a onda i ponovljen penal Aguera. Fabijanski je odbranio šut Argentinca, ali se Poljak nije nalazio na propisnom mestu pa je iz drugog pokušaja napadač bio precizniji.

Nema sumnje da će Mančester siti ponovo biti neprikosnoven, a pitanje da li će i ko moći da ih prati do kraja kao Liverpul prošle godine.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija