• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.08.2019

18:54

"BRĐANI" SE IZGUBILI U RAVNICI! TSC dobio Čuku za maksimalnih 4/4

Fudbal

"BRĐANI" SE IZGUBILI U RAVNICI! TSC dobio Čuku za maksimalnih 4/4

Podeli vest

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole nastavili su sjajan niz na startu domaćeg šampionata pošto su u 4. kolu Linglong Superlige Srbije zabeležili pobedu protiv Čukaričkog 1:0

U uvodnom meču subotnjem programa trenutak odluke dogodio se u 54. minutu kada je Dejan Milićević na asistenciju Filipa Arsenijevića matirao Nemanju Belića.

Ovim porazom Čukarički je prekinuo seriju od dve pobede stečene na duelima protiv Radnika i Napretka.

TSC će nakon ovog kola biti lider kao jedini tim koji je u dosadašenjem delu prvenstva sakupio četiri pobede iz isto toliko mečeva, dok priliku da ga stignu imaju još samo fudbaleri Vojvodine koji u nedelju gostuju u Surdulici ekipi Radnika.


LINGLONG SUPERLIGA
4. kolo

Petak
Crvena zvezda - Mladost 2:0 (2:0)

(Vulić 4, Jevtović 45+1 p.)
Subota
TSC - Čukarički 1:0 (0:0)

(Milićević 54)
Javor - Mačva 20.00
Rad - Inđija 20.00
Radnički N. - Voždovac 20.00
Nedelja
Napredak - Partizan 19.00
Proleter - Spartak 20.00
Radnik - Vojvodina 20.00

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija