• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2019

23:15

ZVEZDA JE BOLJA KOD KUĆE, ŠANSE SU 50:50! Danci neće da se brane, ali poštuju protivnika!

Fudbal

ZVEZDA JE BOLJA KOD KUĆE, ŠANSE SU 50:50! Danci neće da se brane, ali poštuju protivnika!

Podeli vest

Trener Kopenhagena Stale Solbaken na konferenciji pred revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona rekao je da njegov tim ne planira da se brani protiv Crvene zvezde

Kako je rekao trener Kopenhagena, on smatra da Zvezda mnogo bolje igra kod kuće pa će to pokušati da iskoristi u revanšu.

(VIDEO) DANCI PODSEĆAJU I OPOMINJU ZVEZDU! Kopenhagen se pohvalio uspesima i poslao poruku crveno-belima!

- Kao i brojni timovi, Crvena zvezda je bolji tim kada igra kod kuće, gde ima veliku pomoć navijača na svom stadionu. Bili su malo bolji od nas u prvom obračunu i bliži pobedi, ali sada smo mi na potezu, na našem stadionu. Odluka će pasti s malom razlikom - rekao je Solbaken.

Solbaken očekuje da njegov tim ima veći posed lopte od Crvene zvezde.

- Imali smo dosta loptu u nogama u prvom meču, posebno u drugom poluvremenu, tako da neće biti novost ako se to isto dogodi i sutra. Moramo da se oslonimo na našu igru, iako su oni dobri u kontranapadima. Ne smemo da se plašimo da izgubimo loptu, jer će nam onda biti teško da igramo fudbal - dodao je trener Kopenhagena.

Jedan od najboljih fudbalera danskog šampiona Karlos Zeka očekuje da i crveno-beli imaju svoj period kada će dominirati, ali ističe da se Kopenhagen neće braniti.

- Imamo lep rezultat. Može da bude jako nezgodno ako izađeš da igraš na 0:0.  Znamo da će biti teško jer će i oni imati dobre periode u ovoj borbi - rekao je Zeka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija