• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.08.2019

13:47

PARTIZAN NA OPREZU! Malatija u četvrtak vraća dvojicu najboljih igrača u postavu!

Fudbal

PARTIZAN NA OPREZU! Malatija u četvrtak vraća dvojicu najboljih igrača u postavu!

Podeli vest

Fudbaleri Malatije ići će na sve ili ništa protiv Partizana u četvrtak u revanš meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope i da će zbog toga dvojicu najboljih igrača Gokana Torea i Brazilca Giljermea vratiti u prvu postavu

Malatija je prilično izgubljeno izgledala u četvrtak u kišovitoj Humskoj. Trener kluba iz Anadolije je iz samo njemu znanih razloga ostavio najboljeg turskog i brazilskog igrača na klupi, što mu se prilično obilo o glavu.

SUMA PRED MALATIJU: Spremamo se za rat!

Sad je sateran u ćošak. Njegov tim juri dva gola zaostatka, pa će morati Torea i Giljermea da vrati u startnu postavu. 

STVORILA SE LAŽNA SLIKA! Ostojić uspozorava pred revanš Turskoj: Oprezno, tamo počinjemo od nule!

Sve to će morati da natera Savu Miloševića i njegov stručni štab da maksimalno oprezno pristupe u četvrtak ne bi li došli u poziciju da moraju da "vade kestenje iz vatre".

Srećom, sudeći prema izjavama igrača, revanšu će se pristupiti maksimalno oprezno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija