• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.08.2019

10:41

PUSTITE, ŠEFE, JA ĆU! Zvezdin heroj iz senke, dok su drugi ćutali on je pokazao koliko je hrabar!

Fudbal

PUSTITE, ŠEFE, JA ĆU! Zvezdin heroj iz senke, dok su drugi ćutali on je pokazao koliko je hrabar!

Podeli vest

Milan Borjan jeste u prvom planu, ali... Nije samo golman Crvene zvezde pokazao koliko je veliki. I mladi Radovan Pankov još jednom je pokazao koliko ima veliko srce

Krenula je druga serija penala. U Zvezdi su se pitali ko će sada da preuzme odgovornost. A onda se javio neko od koga se to nije očekivalo.

- Pustite, šefe, ja ću - rekao je Pankov (prvi penal pogodio) a prenosi "Mozzarsport". Dok su drugi ćutali, mladi štoper je uzeo loptu i pocepao mrežu.

MIRIS LIGE ŠAMPIONA! Sve staje u šest dana, evo kad Zvezda igra protiv Jang Bojsa!

 

Red je bio da Marin šutira, ali je u dogovoru sa ekipom odgovornost preuzeo Pankov i nije pogrešio. Hladnokrvno je matirao golmana rivala i tako omogućio Borjanu da postane heroj. 

To nije sve, Pankov je pogodio dva penala a i od kada je ušao u igru, bio je sjajan. Zaustavio je nekoliko napada a Ndoj se nije video.

Zvezda je dobila igrača za velika dela, Pankov ima šampionski gen i ničega se ne plaši.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pedja

pre 4 godine

Svaka cast Borjanu knindzi, ali mislim da je Zvezda dobila novog Marka Elznera! Ovog decka od sada oslovljavam sa gospodin Pankov!

zoran kg

pre 4 godine

bravo momak.. imas veliko srce i mislim da ces biti klasa... sve pohvale..

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija