• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2019

15:40

POKAZAO JE HRABROST! Tadić: Ne plašim se penala!

Fudbal

POKAZAO JE HRABROST! Tadić: Ne plašim se penala!

Podeli vest

Nema povlačenja, nema predaje... Dušan Tadić je promašio prvi penal u meč sa ekipom PAOK-a, ali je onda dva puta bio precizan sa bele tačke. Srbin je pokazao karakter i hrabrost

- Uvek je velika odgovornost na igraču kad je penal u pitanju, jer možeš mnogo više da izgubiš, ali volim da preuzimam odgovornost u teškim situacijama. Jednostavno nema tu mesta za strah - rekao je Tadić za "Žurnal".

VREME RASTANKA! Zvezda prodaje Bena za dva milona!

Ajaks će za plasman u Ligu šampiona igrati protiv APOEL-a.

Najbitnije je da uđemo u grupnu fazu Lige šampiona, obzirom da je to najteži deo, kasnije ćemo razmišljati o završnici. Ovaj period je uvek kritičan jer je početak sezone, ekipa još uvek nije nameštena, tražimo se, a sa druge strane veliki je rizik u pitanju. Zato je najbolje da razmišljamo samo o prolasku u grupnu fazu. I prošle godine smo bili u sličnoj situaciji. Teško nam je bilo na početku, a kasnije, kad smo se namestili, sve je išlo svojim tokom - zaključio je Tadić. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija