• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.08.2019

19:21

(VIDEO) LAMPARDOVO OBDANIŠTE NIKAKO DA PRORADI! Čelsi ponovo ostao "kratak" za pobedu, "lisice" nose bod iz Londona!

Fudbal

(VIDEO) LAMPARDOVO OBDANIŠTE NIKAKO DA PRORADI! Čelsi ponovo ostao "kratak" za pobedu, "lisice" nose bod iz Londona!

Podeli vest

Fudbaleri Čelsija i Lester sitija odigrali su 1:1 u drugom kolu Premijer lige na "Stamford bridžu". Tako je novi trener "plavaca" ponovo ostao bez premijerne pobede na klupi novog tima

Ekipa Čelsija nikako da pobedi i obraduje novog trenera Frenka Lamparda i armiju navijača "plavaca". Odličnu šansu propustili su izabranici legende engleskog fudbala da upišu prvi trijumf na svom stadionu protiv Lester sitija.

(VIDEO) ŠEFILDE, DOBRODOŠAO NAZAD U ELITU! Milivojevićev Palas posrnuo, prva pobeda za povratnika u Premijer ligu!

"Lisice" su kući odnele veliki bod sa "Stamford bridža" iako je domaćin bio taj koji je kontrolisao meč i stvarao šanse. Ipak, nakon nesrećnog poraza protiv Mančester junajteda, gde Čelsi nije uopšte odigrao loš meč, ponovo je pobeda izostala.

Lepo je počelo po Lamparda, jer je njegov "izum" Mejson Maunt postigao gol već u sedmom minutu nakon velike greške Vilfreda Ndidija i potvrdio inicijativu domaćih. Ipak, Nigerijac se iskupio u 67. kada je pogodio mrežu i postavio konačan rezultat.

Mogli su gosti i do celog plena, ali je Kepa Arizabalaga branio šuteve Džejmija Vardija i Jurija Tielmana. Čelsi će morati još da pričeka na tri boda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

PREMIJER LIGA - 2. kolo

Subota

Arsenal - Barnli 2:1 (1:1)
/Lakazet 13, Obamejan 64 - Barns 43/
Norič - Njukasl

Aston Vila - Bornmut 1:2 (0:2)
/Luiz 71 - King 2pen, Vilson 12/

Brajton - Vest Hem 1:1 (0:0)
/Trosar 65 - Ćićarito 61/

Everton - Votford 1:0 (1:0)
/Bernard 10/

Sauthempton - Liverpul 1:2 (0:1)
/Ings 83 - Mane 45+1, Firmino 71/

Mančester Siti - Totenhem 2:2 (2:1)
/Sterling 20, Aguero 35 – Lamela 23, Lukas 56/

Nedelja

Šefild Junajted - Kristal Palas 1:0 (0:0)
/Lundstram 47/

Čelsi - Lester 1:1 (1:0)

/Maunt 7 - Ndidi 67/

Ponedeljak

21.00 Vulverhempton - Mančester junajted


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija