• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.08.2019

21:50

MOLDE PRIPRETIO PARTIZANU! Norvežani ne briljiraju, ali slavili protiv Ranhejma, crno-beli moraju da se čuvaju Nigerijca!

Fudbal

MOLDE PRIPRETIO PARTIZANU! Norvežani ne briljiraju, ali slavili protiv Ranhejma, crno-beli moraju da se čuvaju Nigerijca!

Podeli vest

Fudbaleri Moldea savladali su ekipu Ranhejma u 18. kolu Norveške lige i tako pobedom najavili meč plej-ofa Lige Evrope protiv Partizana

Molde još jednom nije briljirao, ali je ponovo došao do pobede. Nakon 3:1 u Grčkoj protiv Arisa, gde je tim iz Atine imao čak 35 šuteva ka golu Norvežana, rival Partizana se još jednom provukao.

LEPA VEST ZA "GROBARE"! Partizan se pojačava za poslednji juriš na Ligu Evrope!

Ovog puta na gostovanju ekipi Ranhejma u 18. kolu tamošnje prve lige. Sigurno da su u taboru crno-belih videli prednosti i mane ovog tima koji na gostovanjima ne liči na ekipu koja pruža odlične partije na svom stadionu.

Poražena ekipa imala je veći posed lopte, kao i odnos u šutevima ka golu (16:7), ali je Molde, ipak, slavio. Lejk Džejms je doneo prednost gostima u sedmo minutu da bi domaći preko Erika Tonea uzvratili u 28. Ipak, Martin Elingsen potrudio se da svom timu donese prednost pred odlazak na odmor.

Džejms je nastavio gde je stao pa je za 3:1 pogodio već u 48. minutu i najavio pobedu Moldea, a Ola Solbaken samo ublažio poraz u 71. minutu samo što je kročio na teren. Ipak, sigurno da su u Partizana snimili gde vreba opasnost, a videćemo kako će to izgledati na delu već ovog četvrtka od 21.00.

Molde je ovom pobedom, bar do ponedeljka, izbio na čelo tabele.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija