• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2019

18:01

ŠOK U NIŠU - RADNIČKI OSTAO BEZ TRENERA! "Meraklije" raskinule saradnju sa Krunićem!

Fudbal

ŠOK U NIŠU - RADNIČKI OSTAO BEZ TRENERA! "Meraklije" raskinule saradnju sa Krunićem!

Podeli vest

Upravni odbor Radničkog odlučio je ovog ponedeljka da sporazumno raskine ugovor o saradnji sa Stručnim štabom na čelu sa Simom Krunićem

Rukovodstvo Radničkog nije zadovoljno onim što je prikazano u dosadašnjem prvenstvu, a pre svega konceptom igre koji nije u skladu sa tradicionalnom napadackom igrom Radnickog. Takođe, klub je već ozbiljno pristupio pronalaženju odgovarajućeg kadrovskog rešenja koje će odgovoriti izazovima koji su pred Radničkim.

"VEČITIMA" EVROPA PRIORITET! Zvezda i Partizan traže odlaganje mečeva Superlige Srbije! 

- Više puta u prošlosti je istaknuto da rukovodstvo Radničkog zahteva od stručnog i igračkog kadra da na terenu u svakom trenutku iskažu maksimalno zalaganje na terenu i igraju na 'gol vise' . 

Ukoliko nisu spremni da pokažu potrebne sposobnosti i kvalitete i na najbolji način odgovore ambicijama  koje klub bogate tradicije kakav je Radnički gaji,  spremni smo da promenimo sve one koji nisu spremni da odgovore tim izazovima - navodi se u saopštenju Radničkog iz Niša.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DusanNi

pre 4 godine

Bravo,a sada nadjite pravog trenera....NAPRED REAL !!!! MJ BULEVAR NIŠ

Mladen

pre 4 godine

Oni kao da su Barsa pa pricaju o nekakvoj napadackoj tradiciji. Da im nije Tonceva ne bi videli prvu ligu. Kakav je to nacin, angazuju trenera (valjda su pricali i dogovarali se) i trece kolo razlaz. Pa gde to ima, mesavina neozbiljnosti i bahatosti

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija