• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2019

20:10

TADIĆ OSTAJE BEZ SAIGRAČA! Francuzi vode napadača iz Amsterdama za 20.000.000!

Fudbal

TADIĆ OSTAJE BEZ SAIGRAČA! Francuzi vode napadača iz Amsterdama za 20.000.000!

Podeli vest

Fudbaleri Ajaksa mogli bi da ostanu bez bitnog saigrača na početku nove sezone. Naime, francuski Ren zainteresovan je za Kaspera Dolberga i spreman je da plati 20.000.000

Kako prenosi holandski "Telegraf", klubovi su se dogovorili u vezi sa visinom obeštećenja koje će iznositi 20 miliona evra.

(VIDEO) REN GORAK ZA ŠAMPIONA! Magija 16-godišnjaka za senzaciju u Francuskoj!

U konkurenciji Dušana Tadića i Klas Jan Huntelara, mladi Danac je tek treća opcija kod trenera Erik ten Haga.

Tako će Dolberg nakon sezone u kojoj je odigroa 39 utakmica i postigao 12 pogodaka, najverovatnije preći u Ligu 1 gde će sarađivati sa Patrikom Vijerom.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija