• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2019

19:31

BOMBA NA POMOLU! Mančester siti hoće napadača Čukaričkog!

Fudbal

BOMBA NA POMOLU! Mančester siti hoće napadača Čukaričkog!

Podeli vest

Fudbaleri Čukaričkog polako, ali sigurno prave fabriku talenata na Banovom brdu, a kao potvrda toga stiže i vest da je Mančester siti zainteresovan za napadača "brđana" Slobodana Tedića

Mladi napadač Čukaričkog odličnim igrama tokom prošle i početkom nove sezone privukao je pažnju mnogih velikana evropskog fudbala među kojima je i Mančester siti, saznaje "Mozzartsport".

"VEČITIMA" EVROPA PRIORITET! Zvezda i Partizan traže odlaganje mečeva Superlige Srbije!

Pominje se i cifra od 3.000.000 evra, međutim, prelazni rok u Engleskoj je gotov što znači da bi posao mogao da se realizuje tek na zimu, ako dođe do dogovora.

- Mogu samo da kažem da za Tedića postoje interesovanja najvećih evropskih klubova i to ne samo jednog. Što se toga tiče, ne brinemo za njega. Ali mogu i da garantujem da on ostaje u Čukaričkom do kraja ove sezone - rekao je sportski direktor "brđana" Nenad Mirosavljević za isti izvor.

Nakon što su za 5.000.000 evra "pazarili" braću Ilić (Luku i Ivana) iz Crvene zvezde pre dve godine, Englezi bi ponovo da kupuju u Srbiji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija