• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta/Informer

19.08.2019

22:10

KADA SAM REKAO MAJCI, PLAKALA JE OD SREĆE! Baloteli predstavljen u italijanskom prvoligašu!

Fudbal

KADA SAM REKAO MAJCI, PLAKALA JE OD SREĆE! Baloteli predstavljen u italijanskom prvoligašu!

Podeli vest

Italijanski fudbaler Mario Baloteli rekao je danas da je njegova majka plakala od sreće kada joj je rekao da će preći u Brešu

Baloteli je rodjen u Palermu, ali se preselio u Brešu sa dve godine. Porodica koja ga je usvojila još živi u tom gradu, iako je njegov otac nedavno preminuo. Dolazak Balotelija u Brešu za njega predstavlja povratak kući, iako nikad nije nosio dres tog kluba.

BALOTELI ZVANIČNO U NOVOM KLUBU! Super Mario se vratio tamo gde je odrastao!

- Moja majka je plakala kada sam joj rekao da postoji mogućnost da dodjem u Brešu... Pitao sam je šta misli o tome, a ona je samo plakala. Bila je jako srećna. Moj otac je iz Breše, njegov san je bio da me vidi u ovom dresu - rekao je Baloteli na zvaničnom predstavljanju.


Baloteli je u Brešu stigao kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Olimpikom iz Marseja.

- Nemam strah od neuspeha. Želim da podržim svoje saigrače, kao što želim da i oni mene podrže. Moj cilj je da pomognem ovom timu da raste - rekao je Italijan.

Jedan od razloga zašto je izabrao Brešu je i njegov cilj da bude deo tima Italije za Evropsko prvenstvo 2020.

- Ciljam mesto u reprezentaciji za EURO 2020. Razgovarao sam sa Mančinijem kada mi je čestitao rodjendan... Breša je moj grad, tako da mi može dati mnogo više nego neka druga mesta, kao što se nadam da ću ja dati Breši mnogo više nego što bih to mogao negde drugde - zaključio je Baloteli.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija