• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.08.2019

17:38

DINAMO DOVODI BIVŠEG VANDINOG MUŽA! Čovek kome je Ikardi smotao ženu stiže na "Maksimir"

Fudbal

DINAMO DOVODI BIVŠEG VANDINOG MUŽA! Čovek kome je Ikardi smotao ženu stiže na "Maksimir"

Podeli vest

Bomba na "Maaksimiru"! Nekadašnji fudbaler Barselone, Milana i mnogih klubova širom Evrope Maksi Lopez postaće novi napadač Dinama iz Zagreba, koji će izvesno do kraja meseca prodati prvog centarfora Danija Olma

Ovu vest preneo je brazilski Foks, koji je blizak dešavanjima u Vasko da Gami, za koji je nekadašnji centarfor River Plate igrao na početku karijere.

Nekada veliki talenat je dospeo u žižu javnosti zbog afere njegove bivše superuge Vande i tadašnjeg mu prijatelja Maura Ikardija, za koga mu se zaručnica ubrzo preudala.

Taj trenutak kao da ga je sklonio sa mape perpesktivnih napadača u evropskom fudbalu, pa je u godina koje su sledile često menjao klubove nastupajući za nekolicinu članova Serije A da bi prošlog leta prešao u Vasko da Gamu.

Iskusni Lopez (35) je jednom nogom već u Zagrebu, ali odlučujući detalj trebalo bi da bude evenutalno Dinamovo igranje u Ligi šampiona, što je i jedini preostali detalj. 

Na putu "modrih" ka eliti nalazi se Rozenborg, pa ako bi se i ova prepreka otklonila, Maksi Lopez bi postao veliko pojačanje Dinama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija