• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.08.2019

09:23

SVE SE OKRENULO! Nejmar je ohladio i Mesija!

Fudbal

SVE SE OKRENULO! Nejmar je ohladio i Mesija!

Podeli vest

Nejmar hoće da se vrati u Barselonu, ali... Brazilac je ljut što se to još nije desilo i sada Katalonci više nisu u prvom planu

Nejmar je ponovo odbio poziv da javno kaže da želi samo u Barselonu i time praktično olakša posao Kataloncima. Navodno, ni poziv Mesija nije pomogao, Brazilac je čekao Barselonu, sada se okreće drugim ponudama.



On je ljut jer je pristao na sve, da se odrekne plate, da povuče tužbu, ali klub nije našao zajednički jezik sa ekipom PSŽ-a, pa je sve još uvek daleko.

TOTALNA FUDBALSKA LUDNICA! Real dao 100 miliona i tri igrača za Nejmara, iz Pariza stiglo VELIKO NE!

Nejmar će sada pregovarati sa drugima, a čini se da Real ozbiljno čeka svoju šansu.

Katalonski "Sport" tvrdi da će nova Barsina ponuda biti Dembele, Semedo i deo novca oko pedesetak miliona, dok bi ostatak isplatili naredne godine. Da li je PSŽ spreman da ovo prihvati?


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija