• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.08.2019

08:10

ČIM JE UŠAO POGODIO JE PREČKU, MORAĆE DA IGRA! Zidan zbog Jovića menja taktiku Reala!

Fudbal

ČIM JE UŠAO POGODIO JE PREČKU, MORAĆE DA IGRA! Zidan zbog Jovića menja taktiku Reala!

Podeli vest

Trener Real Madrida Zinedin Zidan rekao je nakon kiksa njegove ekipe protiv Valjadolida (1:1) u drugom kolu španske La lige da je vreme za promenu u taktici

Nakon samo 36 sekundi provedenih u igri Srbin je pogodio prečku i tako najavio bolje igre u novom klubu.

(VIDEO) GVARDIOLA UTIŠAO "SANTJAGO BERNABEU"! Real se mučio, poveo pa sve prosuo u 88. minutu meča - Valjadolid šokirao Madrid!

- Jovićev prvi šut ka golu je bila prečka. Karim je kasnije postigao gol... Sve će se to promeniti. Istina je da smo igrali dobro u prvom delu - rekao je Zidan posle meča.

Konstatovao je i da će verovatno doći do pomeranja formacije pošto je Real protiv Valjadolida igrao sa trojicom napred u liku Iska, Benzeme i Gereta Bejla od starta.

Umesto toga, prednost bi mogao da dobije srpski igrač kao drugi klasičan centarfor.

- Da, igraćemo više 4-4-2 - konstatovao je Francuz koji je objasnio i zbog čega je ostao gorak ukus u ustima posle Valjadolida.

- Zato što smo uspeli da damo gol u drugom poluvremenu, iako nije bilo lako jer su se dobro branili - istakao je Zidan i rekao da će poraditi i na boljem pozicioniranju svojih igrača u nastavku prvenstva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija