• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.08.2019

22:37

(VIDEO) AJNTRAHT SE PROBUDIO IZ MRTVIH! Golčina Kostića pogurala tim iz Frankfurta ka Ligi Evrope, eliminisani BATE i PAOK

Fudbal

(VIDEO) AJNTRAHT SE PROBUDIO IZ MRTVIH! Golčina Kostića pogurala tim iz Frankfurta ka Ligi Evrope, eliminisani BATE i PAOK

Podeli vest

Fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta plasirali su se u Ligu Evrope pošto su posle minimalnog poraza od Strazbura u Francuskoj slavili sa ubedljivih 3:0 uz evrogol Filipa Kostića

Nakon minimalnog poraza u Francuskoj, Ajntraht je bio pod opterećenjem pobede kako ne bi doživeo fijasko nakon velikog prošlosezonskog uspeha i eliminacije u polufinalu od Čelsija.

Nakon što je povremeni srpski reprezentativac Stefan Mitrović pogodio sopstvenu mrežu u 27. minutu, Kostić je u 60. minutu iz slobodnog udarca izveo pravo remek delo i uvećao prednost Ajntrahta, koja je na kraju otišla i na velikih 3:0 golom Da Koste sedam minuta kasnije.

Veliko iznenađenje ove jeseni predstavlja eliminacija BATE Borisova i PAOK-a u plej-ofu. Beloruski tim je slavio protiv Astane 2:0 u Borisovu, ali je zbog ubedljivog poraza od 3:0 u Kazahstanu ostao bez grupne faze.

Uzbudljiv meč je viđen je u Solunu gde je u pravoj goleadi PAOK pobedio Slovan iz Bratislave sa 3:2, ali je to bilo nedovoljno posle minimalnog poraza u Slovačkoj.

Eliminacija Maribora i Rijeke vinula je Srbiju kao jedinu državu od iz eks-ju regiona koja će imati dva predstavnika - Crvenu zvezdu i Partizan kao je jed

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija