• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2019

18:50

UVREĐENI ME NE ZANIMAJU! Kolarov oštro najavio novi početak reprezentacije Srbije!

Fudbal

UVREĐENI ME NE ZANIMAJU! Kolarov oštro najavio novi početak reprezentacije Srbije!

Podeli vest

Kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov kaže da Portugalija ne može da se gleda samo kroz jednog od najboljih fudbalera sveta Kristijana Ronalda, već da ima još dobrih igrača kao što je Bernardo Silva iz Mančester Sitija

Kolarov je ocenio Portugalce kao jednu od najkvalitetnijih selekcija u Evropi, čak i nadograđenu u odnosu na titulu šampiona "Starog kontinenta" u Francuskoj pre tri godine.

JUNAJTED JE BIO FAVORIT PROTIV PALASA, PA SMO IH POBEDILI! Milivojević o povratku u reprezentaciju, da li će pitati Tadića da izvede penal, "večitima"...

- Pored Ronalda, koji donosi veliki kvalitet, imaju još nezgodnih igrača, kao što je Bernardo Silva. Ne možemo samo na Ronalda da se fokusiramo. Dosta njih su pretnja - rekao je Kolarov na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi.


On je dodao da utakmica protiv Portugalije u Beogradu dolazi u dobrom trenutku.

- Jako bitna utakmica je pred nama, sa novim selektorom i to je možda dobro. Sa dobrim rezultatom napravili bismo dobar zamajac. Trebaće nam i malo sreće - poručio je on, uz napomenu da se atmosfera gradi pobedama, kao i da povređenih igrača nema, a mogući uvređeni ga ne zanimaju.

Iskusni defazivac smatra i da su Crvena zvezda i Partizana ulascima u Ligu šampiona, odnosno Ligu Evrope, napravili dobru uvertiru.

- Fenomenalna je stvar njihov rezultat. Mnogi bitno za njih, ali i fudbal generalno kod nas. Pažnja dela Evrope usmerila se na nas. Nadam se da ćemo imati delić atmosfere koju imaju dva naša najveca kluba - zaključio je Kolarov, podsećajući da je zadovoljan u Romi i da će pričati o novom ugovoru kada dođe vreme, iako mu ističe sledećeg leta.

Srbija u subotu čeka Portugalce na stadionu "Rajko Mitić", a tri dana kasnije gostuje Luksemburgu.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija