• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.09.2019

15:47

BIĆE KAKO TATA KAŽE! Nica zvala Živkovića, ali nudila premalo para!

Fudbal

BIĆE KAKO TATA KAŽE! Nica zvala Živkovića, ali nudila premalo para!

Podeli vest

Andrija Živković, doskorašnji kapiten mlade reprezentacije Srbije, po svemu sudeći ostaće i naredne sezone u Benfici

U Lisabonu ni ove sezone ne računaju na njega, a kako prenose portugalski mediji, Živković je odbio da ide, iako mu je Nica nudila mogućnost da bude deo vrlo zanimljivog projekta.

Novi gazda francuskog kluba Džim Retklif je u poslednjim danima prelaznog roka potrošio 52.000.000 evra želeo je Srbina. Prema medijskim spekulacijama nudila je Nica oko 10.000.000 evra, Benfika je bila na ivici da prihvati, ali je Andrijin otac i menadžer Jovica, kako tvrdi Rekord ne pominjući finansijske detalje, smatrao da Francuzi nude premalo para.

(FOTO) NAJLUĐI NAVIJAČ! Drži babu kao zatvorenika zbog ovog igrača!

BENFIKA HOĆE DA SE REŠI SRBA! Portugalci odlučili, Živković, Fejsa i Svilar prekobrojni u Lisabonu!

Živković je na Lužu među plaćenijim igračima. Kada je potpisivao 2016. dobio je ne samo 4.000.000 evra samo za potpis, već i gradacijski ugovor koji mu je u prvoj sezoni donosio 2.100.000 godišnje, a u poslednjoj čak 4.900.000. Poslednja je 2020/2021 pa će Benfika na kraju ove sezone imati poslednju šansu da zaradi na Živkovićevom transferu. 

Taj detalj bi mogao da pomogne Živkoviću da dobije minutažu u narednoj sezoni. Poslednju prvenstvenu utakmicu u startnih 11 odigrao je još 11. januara. Posle toga u Primeiri samo još 50 minuta. Ako se ne bude brzo vratio na teren, teško da će u narednom klubu dobiti makar približno dobre uslove. Pred meč sa Portugalijom je, posle dugo vremena, izgubio i mesto u A reprezentaciji. 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija