• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.09.2019

18:06

REŠENI DA OTKRIJU SVE O SMRTI SINA! Porodica Emilijana Sale želi istinu o padu aviona!

Fudbal

REŠENI DA OTKRIJU SVE O SMRTI SINA! Porodica Emilijana Sale želi istinu o padu aviona!

Podeli vest

Porodica fudbalera Emilijana Sale, koji je u januaru poginuo u avionskoj nesreći, saopštila je danas da će uraditi sve kako bi se otkrila istina

Sala je putovao iz Nanta u novi klub Kardif, kada je njegov avion pao u Lamanš, osim njega poginuo je i pilot Dejvid Ibotson. Prošlog meseca objavljen je izveštaj u kome se navodi da su se obojica ugušili ugljen monoksidom pre nego što se avion srušio.

Posle nesreće porodica Emilijana Sale je pokrenula sajt za prikupljanje novca kako bi se nastavila potraga za telom fudbalera, a mediji su preneli da bi porodica mogla da učini isto, kako bi se izvukla olupina aviona.

- Porodica Emilijana Sale razmatra naredni potez i uradiće sve što je moguće kako bi osigurala da se otkrije istina užasnog incidenta, kako nijedna porodica ne bi morala da prođe kroz iste muke. Da Dejvid Merns nije locirao avion, Emilijanovo telo možda nikada ne bi bilo pronađeno i potencijalni značaj trovanja ugljen monoksidom nikada ne bi bio otkriven - navodi se u saopštenju, preneli su britanski mediji.

SALA JE BIO OTROVAN PRE PADA AVIONA! Šokantno otkriće o smrti argentinskog fudbalera!

Fudbalerova porodica je razočarana izveštajima nadležnih, a posebno jer se odustalo od zvanične potrage za avionom.

- Porodica se i dalje nada da će joj istraga dati odgovore o Emilijanovoj smrt i da će se bezbednost vazdušnog saobraćaja poboljšati, uključujući i sprečavanje sličnih smrti u budućnosti. Nadaju se da njihova vera u englesko pravosuđe nije izdana - navodi se u saopštenju porodice Emilijana Sale.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija