• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.09.2019

23:11

ŠIPTARI PUCAJU PO ŠAVOVIMA! Šaćiri ne želi da igra za Švajcarsku zbog Džake

Fudbal

ŠIPTARI PUCAJU PO ŠAVOVIMA! Šaćiri ne želi da igra za Švajcarsku zbog Džake

Podeli vest

Fudbaler Liverpula Džerdan Šaćiri odbio je da igra za reprezentaciju Švajcarske protiv Republike Irske zbog toga što je selektor Vladimir Petković odlučio da kapitensku traku dodeli Granitu Džaki

Šaćiri je odlučio da se ne odazove selektoru Petkoviću obrazlažući ovaj potez željom da se odmori u Liverpulu i pripremi pred nastavak sezone, ali po sredi je nešto sasvim drugo.

Kako prenose švajcarski mediji, proradila je sujeta kod levonogog fudbalera budući da nikako nije mogao da pređe preko toga da vezista Arsenala nosi traku umesto njega.

Povodom ovog slučaja oglasio se i Džaka ponudivši Šaćiriju kapitensku traku.

Švajcarska je odigrala 1:1 u Irskoj, a naredni ciklusi će pokazati koliko je situacija izglađena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija