• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.09.2019

22:46

(FOTO) GOLEADA U HAMBURGU! Holanđani bolji od Nemaca, Hrvati ubedljivi u Slovačkoj, Slovenci dobili Poljake!

Fudbal

(FOTO) GOLEADA U HAMBURGU! Holanđani bolji od Nemaca, Hrvati ubedljivi u Slovačkoj, Slovenci dobili Poljake!

Podeli vest

Pravi fudbalski spektakl viđen je u petak uveče u Hamburgu gde je posle velike borbe reprezentacija Holandije slavila na gostovanju Nemačkoj rezultatom 4:2

Nemci su poveli već u devetom minutu golom Gnabrija, a sa ovim rezultatom se i otišlo na poluvreme. Skoro ceo sat ovaj rezultat je bio aktivan, sve dok novi fudbaler Barselone Frenk de Jong nije postigao prvenac u dresu "lala" vredan izjendačenja golom u 59. minutu.

Potpuni preokret izabranicima Ronalda Kumana doneo je mladi Džonatan Tah autogolom sedam minuta kasnije, ali je Toni Kros sa penala u 73. minutu pogodio za 2:2.

Do kraja meča Holanđani su još dva puta pogađali. Najpre je Malen na asitenciju Vajnalduma doneo prednost "lalama" u 79. minutu, a pobedu je potvrdio upravo vezista Liverpula u prvom minutu nadoknade meča.

Foto: Reuters

 

Ovom pobedom Holanđani su stigli Nemce po broju bodova u grupi C pa sada obe selekcije imaju po devet, tri manje od prvoplasirane Severne Irske.

Ubedljivu pobedu odnela je selekcija svetskog vicešampiona Hrvatske koja je sa 4:0 slavila protiv Slovačke. Golove za tim Zlatka Dalića postigli su mladi Nikola Vlašić u 45, Ivan Perišić u 47, Bruno Petković u 72, a konačan rezulat uspostavio je Dejan Lovren minut pre kraja regularnog dela igre.

Foto: Reuters

 

Istim rezulatom Belgija je slavila u San Marinu, a veliko iznenađenje priredila je selekcija Slovenija koja je pobedila favorizovanu Poljsku rezultatom 2:0.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
shooster

pre 4 godine

Odavno nisam svetske doprvake ovako video, kada zele svakog mogu da demolisu a sta se tice nas remi s Portugalom bi strasan bio

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija