• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.09.2019

19:26

HRVATI ZA MANJE PARA GLEDAJU LIGU ŠAMPIONA! Drastična razlika u ceni ulaznica za Zvezdine i Dinamove mečeve!

Fudbal

HRVATI ZA MANJE PARA GLEDAJU LIGU ŠAMPIONA! Drastična razlika u ceni ulaznica za Zvezdine i Dinamove mečeve!

Podeli vest

Fudbalski klub Dinamo iz Zagreba odredio je cene ulaznica za utakmice Lige šampiona, a zanimljiva je razlika između novca koji bi morali da izdvoje njihovi navijači i pristalice Crvene zvezde

Zvezdine karte daleko su skuplje i od onih koje je odredio još jedan predstavnik evropske elite sa "ovih prostora", zagrebački Dinamo, koji je u petak pustio u prodaju ulaznice za meč sa Atalantom na "Maksimiru". Navijači hrvatskog prvaka mogu gledati svoj tim u elitnom takmičenju već od 120 kuna (16.20 evra), što je cena za severnu tribinu.

NI MARIN, NI BORJAN, NI VUKANOVIĆ! Statistika kaže - on je ključni igrač Zvezde!

Primera radi, svi oni koji budu želeli da gledaju Zvezdu sa severne ili južne tribine (koje su najjeftinije) moraće da izdvoje 4.000 dinara ili 34 evra.

Dalje, druga kategorija karata za utakmicu Dinama sa Atalantom košta 200 kuna (27 evra), u pitanju je istočna tribina, dok za isto mesto u Beogradu navijač mora da izdvoji čak 10.000 dinara (85 evra), i to za centralni deo ili  8.000 dinara (68 evra) za bočne delove.

Važno je napomenuti da je Zvezda omogućila vlasnicima sezonskih karata popust od 50 posto, dok članovi kluba imaju 20 posto popusta na kupovinu ulaznica.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija