• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Marjanović

11.09.2019

00:14

(VIDEO) PADNEŠ, USTANEŠ, STRESEŠ PRAŠINU I IDEŠ DALJE! Mitar posle pobede u Luksemburgu veruje u bolje dane

Fudbal

(VIDEO) PADNEŠ, USTANEŠ, STRESEŠ PRAŠINU I IDEŠ DALJE! Mitar posle pobede u Luksemburgu veruje u bolje dane

Podeli vest

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović nastavio je da rešeta u reprezentativnom dresu postigavši dva gola u pobedi na gostovanju u Luksemburgu od 3:1

Prema njegovim rečima, Srbija ne odustaje od Evropskog prvenstva bez obzira na nezavidnu poziciju na polovini kvalifikacija.

Teška utakmica danas i fizički i psihički. Bilo je momenta posle našeg prvog gola kada su pretili i postigli gol i imali dve šanse, ali smo mi rešili meč. Naravno da ne odustajemo od Evropskog prventva. Kad padneš, ustaneš, streseš prašinu sa sebe i ideš dalje. Imamo čemu da se nadamo i za šta da igramo. Najbitnije da završimo kvalifikacije najbolje moguće i sačekamo plej-of - rekao je Mitrović.

Košarkaši, posle kiše dođe sunce

Mitrović se dotakao i poraza košarkaške reprezentacije Srbije od Argentine u četvrtfinalu Mundobasketa.

- Ti momci su postigli tolike rezultate u prošlosti da bi sad došli u situaciju da se vređaju. To su momci koji su dali, a i koji će dati u budućnosti velike rezultate. Posle kiše dođe sunce. Argentinci su sve pogađali, a mi smo bili nervozni dok smo gledali. Vratiće se oni još jači - uveren je Mitrović.

Napadač Fulama je sa dva prestigao Boru Kostića i Predraga Mijatovića, ali nije želeo da sebe stavlja u isti koš sa tim imenima, niti da individualni uspeh stavlja ispred timskog.

- Najbitnije da ekipa da gol. Čast mi je što sam stigao Mijatovića i Kostića, ali ne želim sebe da stavljam isped ekipe i poredim se sa takvim igračima. Lepo je videti svoje ime među njima i na meni je da nastavim da radim, trduim se i dam maksimum. Za mene nema lepšeg osećaja nego igrati za reprezentaciju - rekao je Mitrović i dodao da je na selektoru pitanje da li biti usamljen u napadu ili će imati partnera:

- To je pitanje za selektora. Sa kim god igram cilj mi je da dam svoj maksimum. Danas mi Sergej dosta pomogao. Znam u dušu i njega i Duću Tadića i šta će da urade - rekao je Mitrović i dotakao se Norvežana, protivnika u plej-ofu Lige nacija:

- Tipična skandinavska reprezentacija, čvrsta, borbena i dobra na lopti. Imaju par pojedinaca, ali svi igraju fudbal. Najbitnije da odradimo sve što je do nas - jasan je Mitrović.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija