• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.09.2019

10:21

DOSADILE MU GLASINE! Mesi: Nisam tražio da se Nejmar vrati!

Fudbal

DOSADILE MU GLASINE! Mesi: Nisam tražio da se Nejmar vrati!

Podeli vest

Celog leta Barselona je pokušavala da vrati Nejmara. Nije u tome uspela, a sada je rešio da se oglasi i Lionel Mesi

- Ne znam da li je Barselona uradila sve što je bilo moguće da vrati Nejmara, ali siguran sam da pregovori sa PSŽ-om nisu laki. Voleo bih da Nejmar ponovo bude u našem klubu jer je on sa sa sportskog gledišta jedan od najboljih na svetu - rekao je Mesi za "Marku".

PROBLEMI ZA BARSELONU! Lionel Mesi propušta početak Lige šampiona!

Najbolji igrač Katalonaca je onda objasnio da nije lobirao za dolazak Brazilca.

- Međutim, lično nikada nisam tražio da potpišemo Nejmara. Sve što sam učinio bilo je da dam svoje mišljenje. Nisam razočaran što se nije vratio. Barselona ima impresivan sastav koji može da se bori za sve trofeje, čak i bez Nejmara - zaključio je Mesi.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija