• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.09.2019

21:09

BURAN TEMPERAMENT KOJI ČESTO PREKRIVA NEPORECIV TALENAT! Incidenti Nenada Lalatovića o kojima se još uvek priča!

Fudbal

BURAN TEMPERAMENT KOJI ČESTO PREKRIVA NEPORECIV TALENAT! Incidenti Nenada Lalatovića o kojima se još uvek priča!

Podeli vest

Povratak Nenada Lalatovića u Niš, gde je proveo prethodne dve sezone, nije bio baš najbolji po sadašnjeg stratega Vojvodine. On se prvo sukobio sa protivničkim trenerom Miloradom Kosanovićem, a zatim je počeo da viče na navijača na tribinama, posle čega je isključen sa utakmice

Nije ovo prvi put da talentovani ali temperamentni trener ulazi u sukobe za vreme ili posle fudbalske bitke.

Svi se verovatno sećaju incedenta koji se desio u Kruševcu na zimu 2018. godine. On je tada bio šef stručnog štaba Radničkog iz Niša, a problem je nastao na pres konfercniji kada je Lalatović potupuno izgubio živce sasuo salvu uvreda na račun jednog navijača, ali nije mu promakla ni potparolka kruševačkog Napretka, koji je vodio 2014. godine.

Fudbalski stručnjak u svojoj karijeri je imao veliki broj ispada, koji su rezultirali gubljenjem kontrole, posle koje uglavnom sledi bujica uvreda i psovki.

Neretko se svađao s upravama i navijačima klubova koje ranije vodio. Bilo je tu dosta ružnih reči, gde je on uvek pokazivao da nema "dlake na jeziku". 

Poznati su njegovi sukobi i sa navijačima Partizana, koji nikada nisu bili prijatni prema njemu, a ni on nikada nije ostao imun na njihove uvrede.

Njegov trenerski talenat ne može niko osporiti, iako vrlo često menja klubove, iza njega stoje rezultati.

Na klupi Čukaričkog i Radničkog iz Niša uspeo je da izbori kvalifikacije za Ligu evrope, što predstavlja veliki uspeh za oba kluba.

U Vojvodinu je došao kao spasitelj, jer je vojvođanski klub iza sebe imao jako lošu sezonu, dok je nekadašnji kapiten Crvene zvezde sa niškom ekipom sa kojom je sada u sukobu, završio na drugom mestu Linglong Superlige.

13.09.2019 23:35

Sa fudbalske strane za sada mu ide sjajno jer su "lale" trenutno na čelnoj poziciji u najeltinijem domaćem prvenstvu, ali ipak, posle ovog gafa, Lalatovića sigurno čeka određena suspenznija.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Rani radovi Melanije Tramp! Nikad viđene fotke i snimci - optužuju je da je pravi primer sponzoruše, evo ko je bila pre udaje (FOTO/VIDEO)
Ljubav

Rani radovi Melanije Tramp! Nikad viđene fotke i snimci - optužuju je da je pravi primer sponzoruše, evo ko je bila pre udaje (FOTO/VIDEO)

Melanija Tramp proslaviće 26. aprila 54. rođendan. Kada bi se njen život pretočio u filmsku priču, bila bi to veoma uzbudljiva drama, sa primesama komedije, a nekada i tragedije. Neki bi rekli da tu ima i horor elemenata. Jedni smatraju da se odlično udala, drugi da nije mogla gore da izabere i da je nesrećna u braku u kojem ostaje samo zbog novca.

25.04.2024

15:30

Džet set

Srbija