• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.09.2019

13:51

ZARATILI ZBOG SRBINA! Evo gde će Nemanja Matić nastaviti karijeru!

Fudbal

ZARATILI ZBOG SRBINA! Evo gde će Nemanja Matić nastaviti karijeru!

Podeli vest

Nemanja Matić najverovatnije od naredne godine neće biti član Mančester junajteda

Matiću ugovor sa "crvenim đavolima" ističe na leto 2020. godine, a kako sada stvari stoje neće mu biti ponuđen nastavak saradnje.

Matić se nalazi u nemilosti menadžera Junajteda Ole Gunara Solskjera jer je ove sezone odigrao samo 22 minuta u dresu kluba sa "Old Traforda", pa bi već u januaru mogao da promeni dres.

Britanski "San" piše da će naš reprezentativac karijeru će nastaviti u Seriji A. Naime, za usluge 31-godišnjeg veznog igrača zainteresovani su gradski rivali - Inter i Milan.

SRBIN NA RASKRSNICI! Junajted doneo odluku o Matićevoj sudbini!

MATIĆ NIJE RAZOČARAN POSLE 4:2: Čistog obraza smo napustili teren!

 

Srbin je sarađivao sa Antoniom Konteom, novim trenerom Intera, u Čelsiju, i tu čelnici "neroazura" vide prednost u odnosu na gradskog rivala. 

 

 

Član Mančester junajteda je od 31. jula 2017, kada je stigao iz Čelsija za 44,7 miliona evra. Od tada je za klub sa Old Traforda odigrao 88 mečeva i postigao tri gola uz isto toliko asistencija.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija