• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2019

20:44

SAMO ZA SVADBE I SAHRANE! Klop objasnio šta mora da se desi da bi se pojavio u odelu!

Fudbal

SAMO ZA SVADBE I SAHRANE! Klop objasnio šta mora da se desi da bi se pojavio u odelu!

Podeli vest

Menadžer Liverpula Jirgen Klop ne podleže formalnostima i retke su, gotovo nikakve, prilike kada ga možete videti u svečanom odelu

Nemački stručnjak na klupi Liverpula se uglavnom pojavlje u klupskoj trenerci bez obzira na to da li je reč o finali Lige šampiona ili u prijateljskoj utakmici.

Bivši trener Borusije iz Dortmunda i Majnca svestan je u kojim prilikama jedino nema izbora.

- Ne osećam se prijatno u odelu, a i kravata me steže i ne mogu da dišem normalno. Zbog toga ne bih da razmišljam o odelima na utakmicama. Srećan sam što mogu da vodim meč u nečemu u čemu mogu da skačem. To sam ja i stvoren sam za to. Ne moram ja da izgledam dobro pored terena, nego igrači na njemu, to je suština - rekao je Klop i dodao:

Imam odela za sahrane, venčanja i situacije kad neko izričito kaže da moram da se pojavim u odelu - rekao je Klop.

Liverpul u utorak gostuje Napoliju odakle će krenuti u pohod odbrane trofeja Lige šampiona.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija