• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.09.2019

11:35

TRG REPUBLIKE REZERVISAN ZA VEČITE! Zvezda i Partizan u Evropi, a na Trgu tereni, video bim i igre

Fudbal

TRG REPUBLIKE REZERVISAN ZA VEČITE! Zvezda i Partizan u Evropi, a na Trgu tereni, video bim i igre

Podeli vest

Šest nedelja dok Crvena Zvezda i Partizan budu igrali utakmice u Ligi šampiona i Ligi Evrope, utorkom, sredom i četvrtkom na Trgu republike biće organizovane fudbalske malifestacije

Za najmlađe Beograđane postavljen je mali teren sa veštačkom travom gde će moći da igraju fudbal sa svojim vršnjacima, ali i van terena da žongliraju, šutiraju loptu, a biće organizovane i različite nagradne igre.

Beograđani će na velikom video bimu moći da prate sve utakmice Crvene Zvezde i Partizana koje budu igrali na evropskim takmičenjima.

Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević kaže da je renovirani Trg republike koncipiran tako da se na njemu održavaju različite sportske, kulturne, zabavne manifestacije.

- Ove nedelje počinjemo sa fudbalskim trgom. On će se održavati svake nedelje - utorkom, sredom i četvrtkom, kada naši klubovi budu igrali evropska takmičenja. Cilj je popularizacija sporta i popularizacija fudbala, ali i podrška našim najvećim klubovima koji igraju u Evropi - rekao je Nikodijević.

ONI NAPADAJU BAJERN! Rodić definitivno otpao, Gobeljić otputovao u Minhen!

PANIKA U NEMAČKOJ ZBOG "DELIJA"! Vanredne mere, marice, rigorozne kontrole, novinare držali duže od sat vremena!

 

Manefestaciju zajedno organizuju Grad Beograd i Fudbalski savez Srbije. Na Trgu su predviđene celodnevne aktivnosti - utorkom, sredom i četvrtkom, a sa najmlađima će se družiti i predstavnici Crvene Zvezde i Partizana.

Na velikom video bimu prvi prenos utakmice biće u sredu kada se igra utakmica Bajern - Crvena Zvezda, a u četvrtak utakmicu Partizana.

- Ideja je da sport približimo najmlađima, da razvijamo sportski duh kod dece, ali i da pokažemo šta je fer plej i da zajednički pružimo podršku i jednom i drugom klubu. Verujem da će se veliki broj mališana odazvati, biće ovde i škole fudbala koje će imati svoje besplatne časove - rekao je Nikodijević.

ZVEZDA NE MOŽE DA IZGUBI U MINHENU! Stojanović pred Bajern: Šta god da urade, momci su već napravili veliki uspeh!

NISMO PROTIV ZVEZDE, NEGO SUDIJA! Vučelić podigao glas: Nisu komšije sudile, delegirale sudije, dosudile penal!

 

Direktor Fudbalskog saveza Srbije Vladimir Matijašević pozvao je svu decu da dođu na Trg da igraju fudbal, jer je to dobro za njihov razvoj.

Dodaje da će i iz Fudbalskog saveza Srbije, iz Crvene zvezde i Partizana dolaziti predstavnici da posete decu, da se druže sa njima, podele autograme i upoznaju.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija