• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2019

12:33

OSTAVKA ZBOG PARTIZANA! Proleter bez trenera, peta promena trenera u Superligi

Fudbal

OSTAVKA ZBOG PARTIZANA! Proleter bez trenera, peta promena trenera u Superligi

Podeli vest

Osam odigranih kola u Superligi Srbije i pet promena na klupi klub! Posle Rada, Radnika, Radničkog i Mačve, novog trenera uskoro će imati i Proleter iz Novog Sada, budući da je Milić Ćurčić odlučio da ode posle subotnjeg poraza od Partizana (0:3)

Proleteru je to bio četvrti neuspeh u poslednjih pet kola, posle kog zauzima 14. mesto u konkurenciji 16 timova.

Ćurčić je za "Sportski žurnal" izjavio da dobar rad ekipe nije doneo željene rezultate u nekoliko utakmica, da mu je pobeda u Inđiji (2:1) uoči dvonedeljne pauze dala nadu, ali onda je usledio poraz od crno-belih, ponuđena i prihvaćena ostavka.

ITALIJAN NA CENTRU U HUMSKOJ! Partizanu sudi Marko Gvida!

VULETIĆ BRUTALNO ISPROZIVAO ZVEZDU: Jedan klub živi za penale i od penala, Partizanov svaki gol je "ljubav u doba kolere"!

 

- Imao sam maksimalnu podršku uprave i ljudi iz kluba, ali sam još posle meča sa Partizanom i neprespavane noći odlučio da se povučem. Na ovaj potez odlučio sam se teška srca, u klubu sam proveo tri prelepa meseca. Uradili smo mnogo dobrih stvari u prethodnom periodu, u hodu formirali ekipu, zadesili su nas i pehovi, crveni kartoni i dosuđeni penali. Naše dobre igre, sa Mladošću, Voždovcem, Spartakom, Čukaričkim, posebno Vojvodinom, nisu ispraćene boljim rezultatima i bodovima. Verovao sam da će prva pobeda, protiv Inđije, dosta toga promeniti u našu korist. Nažalost, Partizan nas je zasluženo pobedio. Preostalo mi je da ponudim ostavku i šansu pružim novom treneru, spremnom da prodrma ekipu. Proleter zaslužuje mnogo bolji plasman od trenutnog -  istakao je Ćurčić.

 



U narednom kolu Proleter gostuje još jednom timu iz "donjeg doma", koji od skoro ima novog trenera. U pitanju je Mačva, osokoljena remijem sa TSC, koji je u tom trenutku bio lider Superlige.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija