• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2019

20:53

(VIDEO) INTER SE SPASAO OD BRUKE! Slavija pred kraj ispustila pobedu protiv milanske ekipe, Bane Ivanović kao kapiten predvodio Zenit u remiju sa Lionom!

Fudbal

(VIDEO) INTER SE SPASAO OD BRUKE! Slavija pred kraj ispustila pobedu protiv milanske ekipe, Bane Ivanović kao kapiten predvodio Zenit u remiju sa Lionom!

Podeli vest

Fudbaleri Slavije iz Praga odigrali su nerešeno u Milanu sa Interom (1:1) u prvom kolu Lige šampiona. Takođe, u drugoj utakmici ruski Zenit je uspeo da izvuče bod na gostovanju protiv Liona (1:1)

Česi su bili potpuni autsajderi protiv ove sezone veoma pojačanog Intera. Hrabro su ušli u duel sa dosta skupljom ekipom koja na ovoj utakmici nije mogla da nađe pravi "recept" za Slaviju.

Gol za goste je postigao Nigerijac Peter Olajinka u 63. minutu. Posle gola, oni se nisu povukli u odbranu, nego su nastavili da napadaju, ali ipak su uspeli da ponovo zatresu mrežu Samira Handanovića.

Foto: Tanjug

Ipak "plavo-crni" su u sudijskoj nadoknadi uspeli da se izvuku zahvaljući Nikolu Barelu koji je bio precizan, i spasao klub od bruke.

U Lionu sastali su se domaći Olimpik i Zenit iz Sankt Peterburga, koji je predvodio Bane Ivanović kao kapiten ekipe.

Foto: Tanjug

Ruski tim je prvi poveo pogotkom Simona Azmouna u 41. minutu. Odmah na startu drugog poluvrema Francuzi su uspeli da izjednače golom sa bele tačke, koji je postigao Memfis Depaj.

Kapiten Zenita Bane Ivanović na terenu je proveo svih 90 minuta.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija