• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2019

23:01

(VIDEO) DOMINATNI SALCBURG URNISAO GENK! Austrijanci se na pravi način vratili u Ligu šampiona, Napoli bolji od Liverpula, Valensija iznenadila Čelsi!

Fudbal

(VIDEO) DOMINATNI SALCBURG URNISAO GENK! Austrijanci se na pravi način vratili u Ligu šampiona, Napoli bolji od Liverpula, Valensija iznenadila Čelsi!

Podeli vest

Fudbaleri Salcburga pobedili su Genk (6:2) na domaćem terenu u prvom kolu Lige šampiona, te su se tako u velikom stilu vratili u najelitinije klupsko takmičenje

Utakmica u Austriji je bila prava poslastica za fudbalske sladokusce. Domaća publika je uživala u igri svojih miljenika, koji su dominantno pobedili ekipu iz Belgije.

Apsolutni heroj utakimce je Norvežanin Erling Braut Haland koji je tri puta bio strelac na utakmici. Ovo je sjajan početak Austrijanaca koji su se u elitu vratili posle 25. godina.

Foto: Tanjug

Bez obzira na spektakularan trijumf, njih tek čekaju pravi okršaji, sa Liverpulom, odnosono Napolijem, koji su večeras odmerili snage.

Foto: Tanjug

"Napolitanci" su na domaćem terenu uspeli da nadmudre "crvene", i slave rezultatom 2:0. Strelci za italijansku ekipu su bili Mertens (82) i Fernando Ljorente (90).

Foto: Tanjug

Još jedna ekipa je uspela da iznenadi Engleze. Valensija je u Londonu bila bolja od Čelsija (1:0). Pogodak za "slepe miševe" je bio Rodrigo  (74).

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija