• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

18.09.2019

16:55

(VIDEO) NIJE MOGLO DA NE PROŽE BEZ KAZNE! Lalatović ŽESTOKO sankcionisan nakon ispada u Nišu!

Fudbal

(VIDEO) NIJE MOGLO DA NE PROŽE BEZ KAZNE! Lalatović ŽESTOKO sankcionisan nakon ispada u Nišu!

Podeli vest

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović kažnjen je sa tri utakmice suspenzije posle neprimerenog ponašanja i crvenog kartona na meču protiv Radničkog u Nišu

Lalatović je sankcionisan prvenstveno zbog sukoba sa domaćom publikom i uz zabranu moraće da plati čak 500.000 dinara.

(VIDEO) LALAT VEĆ ZABORAVIO NA NAMEŠTALJKE! Trener Vojvodine u transu pevao "Ne može nam niko ništa"!

Trener Vojvodine je na meču na Čairu, odigranom proteklog vikenda, odmah po isključenju ušao u svađu sa publikom i rekao da će sve reći o navodnim nameštenim mečevima Radničkog dok je bio trener.

Foto: Starsportphoto

Odmah je reagovao ofizir za integritet Fudbalskog saveza Srbije Ivan Petrić i poručio Lalatoviću da dostavi dokaze na takve tvrdnje.

Kažnjena je i Vojvodina. Novosadski klub je bio na meti zbog saopštenja naslovljenog sa „Dželat se vraća na mesto zločina“, na račun sudije Jovana Šegrta. Lale će morati da plate 1.000.000 dinara kazne.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Laki

pre 4 godine

Koliko li će tek biti kažnjen kad progovori o nameštanju? Ili je ovo samo opomena? Sad čekamo i kaznu za sudiju koji izmišlja penale. A možda i neće biti kažnjen. Slobodno dudijsko uverenje,ili je bio zaklonjen vazduhom pa nije video.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija