• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.09.2019

16:13

TREBALO JE DA IM DAMO PET-ŠEST KOMADA! Levandovski nezadovoljan posle pobede nad Zvezdom!

Fudbal

TREBALO JE DA IM DAMO PET-ŠEST KOMADA! Levandovski nezadovoljan posle pobede nad Zvezdom!

Podeli vest

Fudbaler Bajerna iz Minhena Robert Levandovski nezadovoljan je pobedom od 3:0 protiv Crvene zvezde smatrajući da je šampion Nemačke zaslužio ubedljiviji trijumf

Bajern je u finišu meča sa dva brza gola stigao do ubedljive pobede protiv Zvezde od 3:0, a među strelcima se našao i Robert Levandovski, koji nije bio najsrećniji zbog postignutog rezultata.

- Imali smo utakmicu pod kontrolom i igrali dobro, ubrzali smo do maksimuma i imali puno prilika. Ali nismo postigli dovoljno golova. Pokušavali smo da idemo napred. Ponekad smo možda donosili i loše odluke i birali loša rešenja u napadu, ali to su sitnice koje se mogu otkloniti. Na kraju, dali smo tri komada, ali je trebalo da bude pet ili šest - rekao je Levandovski.

Golgeter Bajerna je jedino zadovoljan jer je stigao do devetog gola na sedam nastupa ove sezone.

Ovakve utakmice su nam potrebne da bismo videli gde smo i da vidimo gde još možemo da napredujemo, šta možemo da popravimo. Posle drugog gola sve je bilo lakše, još jednom, drago mi je što sam pogodio - rekao je napadač mihenskog kluba.

Crvenu zvezdu očekuje duel protiv Partizana u nedelju, a prvi naredni meč u Ligi šampiona igraće protiv Olimpijakosa.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
CERKEZ

pre 4 godine

Ma sve cete nadoknaditi u Beogradu,zato nemoj da se nerviras.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija