• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

20.09.2019

15:47

KOKEZA SE SASTAO SA VUČELIĆEM I TERZIĆEM! Evo šta je bila tema sastanka!

Fudbal

KOKEZA SE SASTAO SA VUČELIĆEM I TERZIĆEM! Evo šta je bila tema sastanka!

Podeli vest

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza sazvao je sastanak kom su prisustvovali prvi čovek Partizana Milorad Vučelić i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić

Pored Terzića i Vučelića, Kokeza je na sastanak pozvao i arbitre najveće fudbalske svetkovine u Srbiji, na čelu sa trenutno najboljim srpskim sudijom - Srđanom Jovanovićem.

NEMA BRIGE ZA NAVIJAČE, DVE TELEVIZIJE PRENOSE DERBI! Duel Partizana i Crvene zvezde moći će da prati cela Srbija!

Kako "Telegraf" saznaje, tokom razgovora je Kokeza više puta isticao znacaj Večitog derbija, uz sugestiju sudijama da budu na maksimalnom nivou, još boljem nego u Ligi šampiona, gde su nedavno bili angažovani na meču Ajaks - Lil.

Foto: Starsportphoto

Vučelić i Terzić su bili saglasni sa predsednikom FSS-a i obojica su poželelu sreću nasim arbitrima. Vučelic se apsolutno založio za pošteno suđenje, kao i Terzić, koji je dodao da misli da je Jovanović naš najbolji sudija u ovom trenutku i da ima poverenje da će u nedelju suditi časno, pošteno i odgovorno.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija