• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.09.2019

07:15

DRUGI TRAŽE FUDBALERE NA UTAKMICAMA, A GROF IZA REŠETAKA! Nestašni Rus velika želja bivšeg Zvezdinog stratega!

Fudbal

DRUGI TRAŽE FUDBALERE NA UTAKMICAMA, A GROF IZA REŠETAKA! Nestašni Rus velika želja bivšeg Zvezdinog stratega!

Podeli vest

Bivši trener Crvene zvezde Miodrag Božović koji sada vodi Krila Sovjetov, rekao je da bi u svom timu želeo da vidi Pavela Mamajeva (31) koji je nedavno izašao iz zatvora, posle odslužene kazne zbog prebijanja Denisa Paka, visokog zvaničnika Ministarstva industrije Rusije

Mamajev je zajedno sa Aleksandrom Kokorinom proveo 11 meseci u zatvoru, posle incidenta koji se dogodio u jednom moskovskom noćnom klubu.

Dok je Kokorin odmah po izlasku iz zatvora potpisao ugovor sa Zenitom, Mamajev je još uvek bez angažmana, ali bivši trener Crvene zvezde bi ga rado video u svojoj ekpi.

 

 

Miodrag Božović je trenutno strateg Krila Sovjetova, tima koji se takmiči u ruskoj Premijer ligi. Oni se trenutno 13. na tabeli, a Grof veruje da bi Mamajev pomogao ekipi za bolji plasman u šampionatu.

(VIDEO) POSLE 11 MESECI IZAŠLI IZ ZATVORA! Razbojnici Mamajev i Kokorin konačno na slobodi!

Teško je govoriti o toj temi. Mamajev je igrač kakvog bi svaki trener želeo u svom timu. Ipak, ja sada ne znam šta će se dogoditi u budućnosti . rekao je Božović.

Foto: Reuters

Pavel je u svojoj karijeri igrao za Torpedo, CSKA I Krasnodar. Za reprezentaciju Rusije nastupio je 15. puta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija