• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.09.2019

10:50

(VIDEO) ČOVEK ZADATKA JE "ZAKLJUČAO" UTAKMICU U 10. MINUTU! U Inđiji grme na Anđelovskog zbog sramno dosuđenog penala za Radnički!

Fudbal

(VIDEO) ČOVEK ZADATKA JE "ZAKLJUČAO" UTAKMICU U 10. MINUTU! U Inđiji grme na Anđelovskog zbog sramno dosuđenog penala za Radnički!

Podeli vest

Tek što su se oporavili do nepravedno dosuđenog penala na njihovu štetu protiv Crvene zvezde prethodnog vikenda, fudbaleri Inđije doživeli su novu neprijatnost, ovaj put na domaćem terenu protiv Radničkog iz Niša

Nišlije su slavile u ovom sremskom gradiću golom Nermina Haskića sa penala, a najstrožoj kazni je prethodila olaka sudijska odluka Novice Anđelovskog koji je teatralni pad Filipa Kneževića okarakterisao kao faul za "belu tačku".

Do kraja meča se rezultat nije menjao, a u Inđiji su besni na Anđelovskog.

- Sa ogromnim ukusom gorčine završena je utakmica u Inđiji po domaće igrače, stručni štab, ali i veliku većinu gledalaca na Gradskom stadionu. Posle treće uzastopne utakmice Inđija je postala najgrublji tim u ligi, jer kako drugačije objasniti četiri laka penala za rivale u samo tri utakmice. Četiri penala i Inđija je ostala bez i jednog boda u mečevima sa Proleterom, Crvenom zvezdom i niškim Radničkim. A sve je “zaključano” već u 10 minutu igre kada je čovek zadatka pokazao na belu tačku - stoji u saopštenju Inđije, a zatim se dodaje:

(VIDEO) INĐIJA OPET OJAĐENA! Anđelovski svirao nepostojeći penal za Radnički, igrači i navijači domaćih revoltirani!

Ostaje sada veliko pitanje za Inđinčane kako dalje. Igra je ostala lepršava, ali vrlo neefikasna. Pozorišna publika u Inđiji je danas uzavrela. Sve zahvaljujući trećem licu, a ne fudbalerima zbog kojih se i dolazi na stadion. Kako njih sada motivisati da ponovo budu na Gradskom stadionu u Inđiji. Ima li smisla za to? - zapitali su se u redovima povratnika u Superligu Srbije.

U narednog kolu Inđija gostuje Voždovcu gde će pokušati da dođe do bodova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija