• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.09.2019

22:19

(VIDEO/FOTO) INFORMER U MILANU: Mesi i Klop najbolji na svetu, bez Dušana Tadića u idealnih 11

Fudbal

(VIDEO/FOTO) INFORMER U MILANU: Mesi i Klop najbolji na svetu, bez Dušana Tadića u idealnih 11

Podeli vest

Igrač Barselone Lionel Mesi dobio je nagradu za najboljeg fudbalera sveta za 2019. godinu po Svetske kuće fudbala na ceremoniji FIFA The Best Awards, dok je menadžer Liverpula Jirgen Klop proglašen za najboljeg trenera

Priznanje za najboljeg golmana poneo je čuvar mreže Liverpula Alison Beker, a ostaje žal što srpski reprezentativac i kapiten Ajaksa Dušan Tadić nije izabran u idealnih 11 za ovu godinu.

Uživo:

- Priznanje za najboljeg trenera ide u ruke menadžera Liverpula Jirgena Klopa.

Foto: AP Photo/Antonio Calanni

Jirgen Klop na dodeli nagrade za najboljeg trenera

- Najbolji fudbaler za 2019. godinu po izboru FIFA je Lionel Mesi.

- Proglašen je idealan FIFA tim sveta za ovu godinu, a u njemu na žalost nema srpskog reprezentatzivca Dušana Tadića.

 

Najboljih jedanaest čine sledeća imena: 

Alison Beker (Liverpul) - Serhio Ramos (Real Madrid), Matijs de Liht (Ajaks/Juventus), Virdžil van Dajk (Liverpul), Marselo (Real Madrid) - Luka Modrić (Real Madrid), Frenki de Jong (Ajaks/Barselona), Eden Azar (Čelsi/Real Madrid) - Kilijan Mbape (PSŽ), Kristijano Ronaldo (Juventus), Lionel Mesi (Barselona).

- Za najboljeg golmana proglašen je čuvar mreže Liverpula Alison Beker.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@alissonbecker has won the FIFA award for best goalkeeper ??

Објава коју дели 433 (@433) дана 23. Сеп 2019. у 12:36 PDT

 

Naš reporter se nalazi u Milanu gde je sa lica mesta mogao da se uveri da je ovaj italijanski grad večeras prestonica fudbala.

Ono što je najinteresantnije je svakako izbor najboljeg fudbalera u godini koja je ušla u završnu četvrtinu. U konkurenciji su Lionel Mesi, Kristijano Ronaldo i Virdžil Van Dajk.

Pogledajte dolazak nekih od zvezda koje je zabeležila kamera našeg reportera.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija