• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.09.2019

21:17

PARTIZAN IGRA NAJBOLJI FUDBAL U SRBIJI! U Javoru svesni ko im dolazi u Ivanjicu!

Fudbal

PARTIZAN IGRA NAJBOLJI FUDBAL U SRBIJI! U Javoru svesni ko im dolazi u Ivanjicu!

Podeli vest

Pomoćni trener Javora Milovan Milović rekao je uoči gostovanja Partizana u Ivanjici da crno-beli trenutno igraju najlepši fudbal u Srbiji

Nekadašnji fudbaler Partizana, a sada prvi saradnig šefa stučnog štaba "belih" Igora Bondžulića rekao je da je trener kluba iz Humske Savo Milošević uradio ogroman posao na preporodu tima.

- Očekuje nas teška i zahtevna utakmica. Partizan je ekipa koja je trenutno igra najbolji fudbal i u najboljoj je formi. Moram spomenuti da je od dolaska Miloševića u klub Partizan krenuo uzlaznom linijom - rekao je Milović uoči meča.

Prema njegovim rečima, napredak crno-belih se zahvaljujući Miloševiću oseća iz dana u dan.

Milošević se prihvatio dosta teškog posla, ali verovatno vođen i emocijama, napredovao je iz dana u dan. Osvojili su Kup, ušli u Ligu Evrope i videli smo u derbiju da je Partizan pokazao dobru igru i savremen pristup fudbalu. Doći će u Ivanjicu da naprave dobar rezultat i izbegnu kiks posle derbija - naveo je nekadašnji štoper Partizana i dodao da se ekipa maksimalno sprema za utakmicu svesna da se u ovakvim mečevima postaje igrač.

Golman ekipe Đorđe Lazović ističe da će Javor učiniti sve da nastavi sa dobrim partijama.

- Očekuje nas teška utakmica protiv izuzetno kvalitetnog protivnika. Poštujemo Partizan, ali tražimo svoju šansu i želimo da damo maksimum kako bismo ostvarili pozitivan rezultat. Ono što me raduje je to što smo u prethodnim utakmicama jako dobro igrali, međutim rezultati to nisu potpuno pokazali - kaže čuvar mreže Ivanjičana.

Javor i Partizan u sredu od 17 časova igraju zaostali meč 2. kola Superlige Srbije, a domaći tim neće moći da računa na Nikolu Kuveljića, strelaca evrogola protiv Napretka krajem avgusta u Ivanjici.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija